Published: 2022-05-01

Editorial
Editorial


Summary views 19 | PDF views 15 | pp. e15044

Accumulation of nutrients during the formation of star fruit cultivars under different irrigation regimes
Acumulación de nutrientes durante la formación de cultivares de carambola en formación bajo regímenes de irrigación

Danilo Eduardo Rozane, Renato de Mello Prado, Betania Vahl de Paula, Eduardo Maciel Haitzmann dos Santos, William Natale, Daniel Angelucci de Amorim, Amanda Hernandes (Author)

Summary views 93 | PDF views 71 | pp. e13832

DOI https://doi.org/10.17584/rcch.2022v16i2.13832

Broccoli and cauliflower seedling emergence and production in different substrates
Emergencia y producción de plántulas de brócoli y coliflor en diferentes sustratos

Tatiana Tasquetto Fiorin, Janine Farias Menegaes, Andrielle Magrini Rodrigues, Alexandre Swarowsky (Author)

Summary views 61 | PDF views 73 | pp. e14339

DOI https://doi.org/10.17584/rcch.2022v16i2.14339

Genetic contributions to productivity and nutritional aspects in cassava crops
Aportes genéticos a la productividad y aspectos nutricionales del cultivo de yuca

Adriano Udich Bester, Ivan Ricardo Carvalho, Murilo Vieira Loro, Adriano Hirsch Ramos, Inaê Carolina Sfalcin, José Antonio Gonzalez da Silva, Felipe da Rosa Foguesatto, Marcos Vinícius Uhde Foguesatto (Author)

Summary views 91 | PDF views 90 | pp. e14090

DOI https://doi.org/10.17584/rcch.2022v16i2.14090

CO2 capture and water use efficiency in Opuntia stricta (Haw.) at different seasons and evaluation times
Captura de CO2 y eficiencia en el uso de agua en Opuntia stricta (Haw.) para diferentes estaciones y tiempos de evaluación

José Thyago Aires Souza, Jucilene Silva Araújo, Evaldo dos Santos Félix, Rita de Cássia Alves, Tarcísio José de Oliveira Filho, Elder Cunha de Lira (Author)

Summary views 77 | PDF views 100 | pp. e13525

DOI https://doi.org/10.17584/rcch.2022v16i2.13525

Liming applications and the SPAD chlorophyll index and stomatal conductance in cocoa exposed to cadmium in the soil
Aplicaciones encalántes y el índice de clorofilas SPAD y la conductancia estomática de cacao expuesto a cadmio en el suelo

Karen Victoria Suárez-Parra, Cristian Santiago Castañeda-Serrano, Fabio Emilio Forero-Ulloa, Pedro José Almanza-Merchán, Pablo César Serrano-Agudelo (Author)

Summary views 24 | PDF views 55 | pp. e14530

DOI https://doi.org/10.17584/rcch.2022v16i2.14530